Publicēts: 01.12.2022.
Labas higiēnas prakses vadlīnijas dzīvnieku asins savākšanai un pārstrādei
Pievienots: 01.12.2022
Labas higiēnas prakses vadlīnijas pārtikas produktu izsekojamībai ēdināšanas uzņēmumos
Pievienots: 01.12.2022
Ieteikumi Campylobacter spp. mikroorganismu izplatības mazināšanai broilercāļu ganāmpulkos
Pievienots: 01.12.2022
Labas higiēnas prakses vadlīnijas ēdienu gatavošanai lauku tūrisma mītnēs
Pievienots: 01.12.2022
Labas higiēnas prakses vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumiem
Pievienots: 01.12.2022
Labas higiēnas prakses vadlīnijas gaļas ieguvei mobilajā kautuvē
Pievienots: 01.12.2022
Augļu, ogu un dārzeņu pārstrādes labas higiēnas un ražošanas prakses vadlīnijas
Pievienots: 01.12.2022
Biškopības produktu primārās ražošanas vadlīnijas
Pievienots: 01.12.2022
Labas higiēnas prakses vadlīniju izstrāde graudaugu, eļļas augu un pākšaugu primārā ražošanā
Pievienots: 01.12.2022
Labas higiēnas prakses vadlīnijas zvejas produktu ražošanai mājas apstākļos
Pievienots: 01.12.2022
Labas higiēnas prakses vadlīnijas pārtikas ražošanai mājas apstākļos
Pievienots: 01.12.2022
Labas ražošanas prakses vadlīnijas strausu saimniecībām
Pievienots: 01.12.2022
Labas higiēnas prakses vadlīnijas alus nozarei
Pievienots: 01.12.2022
Augļu un dārzeņu konservu ražošana. Konservēšanas alternatīvās metodes
Pievienots: 01.12.2022
Labas higiēnas prakses vadlīnijas gaļas produktu ražošanā
Pievienots: 01.12.2022
Labas prakses ieteikumi tradicionālai gaļas kūpināšanai
Pievienots: 01.12.2022
Dārzeņu produkcijas primārās ražošanas un pirmapstrādes labas higiēnas prakses vadlīnijas
Pievienots: 01.12.2022
Atdzesētu, rūpnieciski ražotu gatavo produktu labas higiēnas prakses vadlīnijas
Pievienots: 01.12.2022
Putnu gaļas pārstrādes labas higiēnas un ražošanas prakses vadlīnijas
Pievienots: 01.12.2022