Nozares iestādes
Darba plāns
Pārtika
/
Saistītie dokumenti
- (4.87 MB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas ēdienu gatavošanai lauku tūrisma mītnēs
- (729.0 KB) Ieteikumi Campylobacter spp. mikroorganismu izplatības mazināšanai broilercāļu ganāmpulkos
- (286.6 KB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas pārtikas produktu izsekojamībai ēdināšanas uzņēmumos
- (694.7 KB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas dzīvnieku asins savākšanai un pārstrādei
- (375.5 KB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas trušu audzēšanā, pirmapstrādē un realizācijā bioloģiskajā lauksaimniecībā
- (578.2 KB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas kaltētu garšaugu, tējas un ārstniecības augu pirmapstrādei, pārstrādei un realizācijai bioloģiskajā lauksaimniecībā
- (638.1 KB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas augļu un ogu pārstrādei un raudzētu alkoholisko dzērienu ražošanai no pašsaražotās augļu – ogu produkcijas
- (172.2 KB) Pielikums: Labas higiēnas prakses vadlīnijas augļu un ogu pārstrādei un raudzētu alkoholisko dzērienu ražošanai no pašsaražotās augļu – ogu produkcijas
- (989.4 KB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumiem
- (513.7 KB) Labas higiēnas prakses un paškontroles vadlīnijas slēgta tipa sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem, pārvietojamām un pagaidu telpām
- (1.24 MB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas gaļas ieguvei mobilajā kautuvē
- (619.1 KB) Labas ražošanas prakses vadlīnijas strausu saimniecībām
- (1.26 MB) Labas higiēnas un ražošanas prakses vadlīnijas konditorejas un kulinārijas ražošanas uzņēmumos
- (1.02 MB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas svaigpiena ražošanai saimniecībās Latvijā un izplatīšanai Latvijā
- (1.08 MB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas zvejas produktu ražošanai mājas apstākļos
- (1.73 MB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas alus nozarei
- (1.56 MB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas pārtikas ražošanai mājas apstākļos
- (260.8 KB) Biškopības produktu primārās ražošanas vadlīnijas
- (919.9 KB) Augļu, ogu un dārzeņu pārstrādes labas higiēnas un ražošanas prakses vadlīnijas
- (298.8 KB) Labas higiēnas prakses vadlīniju izstrāde graudaugu, eļļas augu un pākšaugu primārā ražošanā
- (1.0 MB) Putnu gaļas pārstrādes labas higiēnas un ražošanas prakses vadlīnijas
- (825.9 KB) Atdzesētu, rūpnieciski ražotu gatavo produktu labas higiēnas prakses vadlīnijas
- (980.9 KB) Dārzeņu produkcijas primārās ražošanas un pirmapstrādes labas higiēnas prakses vadlīnijas
- (457.9 KB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas gaļas produktu ražošanā
- (1.01 MB) Starptautiskais higiēnas prakses kodekss maza skābes satura un paskābinātiem pārtikas konserviem
- (641.5 KB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas ēdināšanas uzņēmumiem izbraukumu banketu un tirdzniecības organizēšanā
- (349.6 KB) Labas prakses ieteikumi tradicionālai gaļas kūpināšanai
- (1.03 MB) Norādījumi par pārtikas nekaitīguma pārvaldības sistēmām mazajiem pārtikas mazumtirgotājiem (SFR-FSMS)
- (1.49 MB) Augļu un dārzeņu konservu ražošana. Konservēšanas alternatīvās metodes