Informācija plašsaziņas līdzekļiem

No 8. līdz 10. oktobrim Izstāžu kompleksā Rāmava notiks izstāde “Lauksaimniecības un meža tehnika 2020”. Izstādi organizē SIA A.M.L. sadarbībā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministriju.

Izstādes atklāšana notiks 8. oktobrī plkst. 11.00, izstādi atklās Latvijas Republikas zemkopības ministrs Kaspars Gerhards.

Ik rudeni lauksaimniecības, mežsaimniecības, infrastruktūras uzlabošanas un lauku celtniecības jomas profesionāļi un interesenti tiekas Rāmavā, lai novērtētu tehnikas un tehnoloģiju jaunumus. Trīs dienas izstādē būs iespēja vienuviet satikt 250 izstādes dalībnieku – nozares lietpratēju, kuri dalīsies zināšanās un pieredzē, iepazīstinās ar nozares jaunumiem un aktualitātēm, piemeklējot vispiemērotāko risinājumu uzņēmuma vai saimniecības vajadzībām. 

Izstādes ietvaros notiek izglītojošā programma “Lauksaimniecība un mežsaimniecība – nākotnes perspektīvas”, vēstot interesentiem aktuālāko lauksaimniecībā un mežsaimniecībā. Tajā ietverti jautājumi gan par jaunā Eiropas Savienības plānošanas perioda finansējumu, gan iespējām aizvien zaļākai saimniekošanai, gan mežsaimniecības aktualitātēm un tendencēm ekonomikā.

Interesenti varēs vērot arī arboristu, kokgāzēju, meža mašīnu operatoru un jauno jumiķu paraugdemonstrējumus un sacensības, kā arī “John Deere Road Show” traktoru un zemes apstrādes tehnikas demonstrāciju uz lauka. Apmeklētāji novērtēs arī šķirnes trušu audzētāju veikumu, ābolu, bumbieru, tomātu un citu dārzeņu atsevišķas ekspozīcijas un selekcionāru darbu.

Aicinām ikvienu būt atbildīgam un ievērot drošības pasākumus, informāciju organizatora mājas lapā un norādes izstādes teritorijā.

SIA “A.M.L.” rīkoto izstāžu mērķis ir veicināt reģionu attīstību, nodrošinot pieredzes apmaiņu un popularizējot lauksaimniecību un ar to saistītās nozares, kā arī veicinot aizvien efektīvāku saimniekošanu Latvijas laukos un mežā. 

Plašāka informācija – notikumu, semināru un diskusiju plānā
Uz tikšanos Rāmavā no 8. līdz 10. oktobrim! 
Izstādes darba laiks 10.00-17.00

______________________
Papildu informācija:
Laura Lūse
Izstādes vadītāja
+ 371 67600409
izstade@aml-ramava.lv
www.aml-ramava.lv